Sales Manager (Amsterdam, Beauty)

 • Beauty
 • Amsterdam, Netherlands

Sales Manager (Amsterdam, Beauty)

Omschrijving

Voor de functie van Sales Manager zijn wij op zoek naar talentvolle people managers die de gasten weten te inspireren en verrassen door een juiste goederen beschikbaarheid, presentatie en commerciële indeling van de collecties in jouw winkel. De gast staat op 1, always!


Je draagt bij aan het creëren van een cultuur van vertrouwen waarin je je team (van tussen de 20 en 30 man) optimaal laat presteren door hen te ondersteunen en te ontwikkelen. Juist door jouw persoonlijke benadering en je uitzonderlijke, inspirerende leiderschap weet jij hoe je dit het beste bereikt. Je stimuleert je team ondernemend te zijn en daagt ze uit een stap verder te gaan in het verlenen van excellente service. Fouten maken mag, juist daardoor laat je jezelf en je team groeien. 


In deze rol ben je lid van het winkel management team en rapporteer je aan de Store Manager. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij weet als geen ander wat hospitality is, jij bent hospitality! Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan binnen de retail in een rol als Floor Manager, Department Manager of iets vergelijkbaars binnen beauty of cosmetics;
 • Flexibiliteit is belangrijk. Je bent fulltime beschikbaar en ook bereid om in het weekend te werken;
 • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands, als in het Engels;
 • Smart devices zijn voor jou bekend terrein;
 • Je zorgt voor een veilige omgeving voor jouw gasten en team;
 • Lef, nieuwsgierig, ondernemend en creatief zijn enkele woorden die jou als manager omschrijven;
 • Commerciële kansen herken je meteen! Je speelt daar creatief op in en maximaliseert jouw resultaten uitgedrukt in service, sales en andere kpi’s;
 • Je denkt in oplossingen en jouw gestructureerde manier van werken draagt bij aan de groei van jouw afdeling;
 • Je hebt uitgebreide kennis van de laatste trends en hebt een oog voor detail;
 • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands, als in het Engels;
 • Smart devices zijn voor jou bekend terrein;
 • Je zorgt voor een veilige omgeving voor jouw gasten en team.


Wat bieden wij? 

Als Sales Manager bij Hudson’s Bay kun je rekenen op een geweldige tijd. Jouw werkplek, in het kloppende hart van de stad, is één van de mooiste en misschien wel de meest inspirerende van Nederland. Je zal werken in een jong team waar het bruist van energie en enthousiasme. Samen met je team ga je bouwen aan het meest ambitieuze warenhuis van Nederland! Om jou voor te bereiden op dit geweldige avontuur neem je deel aan een inspirerend en fun learning & development programma. Hierna heb je genoeg bagage om met je collega’s onze Hudson’s Bay gast te verrassen en de beste service te bieden, with a smile, always!


Hudson’s Bay biedt uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bieden we een maximaal bruto maandsalaris tussen € 2700,- en € 3375,- (op basis van 40 uur per week). Je ontvangt een reiskostenvergoeding, tenzij je heel dichtbij woont, en met je personeelspas kun je shoppen met 20% korting op onze producten!


Je kunt jezelf verrijken in ons ontwikkelingsprogramma en krijgt opbouwende support bij het uitvoeren van je baan. Bij Hudson’s Bay worden grootse successen goed gevierd. Kleine trouwens ook!

 

Interesse? 

Wil jij onderdeel zijn van de grootste retail-startup met bekende, mooie en unieke merken op het gebied van fashion, beauty & home? Solliciteer dan nu! Solliciteren gaat heel eenvoudig door je LinkedIn of Indeed profiel of een CV te uploaden en een aantal korte vragen te beantwoorden. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar waarom je bij Hudson's Bay wil werken. Dat kun je ons vertellen in een korte video te uploaden bij je sollicitatie!


Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.