Host (Amersfoort, 24 uur per week)

  • Amersfoort, Netherlands

Host (Amersfoort, 24 uur per week)

Omschrijving

Voor de functie van Host zijn wij op zoek naar servicegerichte teamplayers die er voor zorgen dat er een fantastische sfeer in de winkel wordt gerealiseerd waar de gasten zich speciaal en welkom voelen. 

 

Als Host verwelkom je onze gasten proactief en begeleid je hen door de winkel naar de producten of afdelingen die ze zoeken. Je geeft de gasten het gevoel dat jouw aandacht alleen voor hen is en dat zij met al hun vragen bij jou terecht kunnen. Jij weet tenslotte alles van Hudson’s Bay en als een echte specialist weet je ook veel over de stad waar je werkzaam bent.

Daarnaast draag je zorg voor een veilige, schone en overzichtelijke winkel. Bij calamiteiten straal je rust en kalmte uit en handel je kordaat in het belang van de veiligheid van onze gasten en collega’s. Je zal gaan fungeren als bedrijfshulpverlener.


Omdat jij vaak het eerste en laatste contact met de gast hebt, grijp jij elke kans aan om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jij weet als geen ander wat hospitality is, jij bent hospitality! Je hebt ervaring in een gastgerichte en service georiënteerde functie;
  • Je bent communicatief sterk, nieuwsgierig en hebt oprechte interesse in mensen waarmee jij het verschil gaat maken;
  • Je bent een teamplayer, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent creatief en ondernemend;
  • Safety en security zijn bekende onderwerpen en je bent bereid een cursus tot bedrijfshulpverlener te volgen;
  • Flexibiliteit is belangrijk dus je bent ook beschikbaar in het weekend en koopavonden;
  • Smart devices zijn voor jou bekend terrein;
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wij bieden Als teamlid van Hudson’s Bay kun je rekenen op een geweldige tijd. Je zal werken in een jong team waar het bruist van energie en enthousiasme. Samen met hen ga je bouwen aan het meest ambitieuze warenhuis van Nederland! Om jou voor te bereiden op dit geweldige avontuur neem je deel aan een inspirerend en fun learning & development programma. Hierna heb je genoeg bagage om met je collega’s onze Hudson’s Bay gast te verrassen en de beste service te bieden, with a smile, always!

 

Hudson’s Bay biedt uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de Inretail CAO/VGT. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bieden we een maximaal bruto maandsalaris van € 1775,91 (op basis van 38 uur per week). Daarnaast kun je met je personeelspas shoppen met 20% korting op onze producten!

 

Interesse?

Solliciteer dan nu door je C.V. te uploaden en een aantal korte vragen te beantwoorden. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar waarom je bij Hudson's Bay wil werken. Dat kun je ons vertellen door een korte video te uploaden bij je sollicitatie!

 

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.